Arganolie wordt door berbervrouwen gebruikt om haar weldoende, cosmetische en medische eigenschappen. Deze cosmetische olie wordt verkregen uit de vruchten van de Argan boom ook wel Marokkaanse olijfboom genoemd. Arganolie is zeer rijk aan Vitamine E en werkt daardoor celvernieuwend en huidherstellend.
Onze argan olie is de gezuiverde soort speciaal voor cosmetische doelen.
In de traditionele geneeskunde wordt de olie gebruikt voor het behandelen van psoriasis, waterpokken, jeugdpuistjes en reumatische pijnen. Inhoud 2,5 liter, 1 liter, 500 ml, 100 ml en 20 ml |