Druiven pit olie (Vitis vinifera)
Druivenpitolie bevat zeer veel linolzuur, net als distelolie. Het wordt geperst uit de zaden van druiven.
Druivenpit olie wordt vooral gebruikt voor de vette en onzuivere huid, maar is ook uitermate geschikt als massageolie.
We hebben gekozen voor geraffineerde olie. ( lees gezuiverde/gefilterd )
Voordeel is dat de olie langer houdbaar is omdat deze minder snel oxideert.
Druivenpit olie is een plantaardige olie. De aanduiding volgens INCI: Vitis Vinifera. |