Warning: extract() [function.extract]: First argument should be an array in /home/sjcosmetic/domains/sjcosmetics.com/public_html/includes/application_top.php on line 224
SJ Cosmetics onlines shop
Klant worden?
Inloggen
Uw Account
Contact
Particulier graag bestellen in onze speciale particulier site.klik hier.

Jojoba olie Producten

Jojoba olie  Jojobaolie K.P. (Simondsia california)

Deze dikke olie k.p. voelt niet vet aan en is daardoor een perfecte basis voor make-up en wordt dan ook veel toegepast in de huidverzorging. De olie oxideert traag, blijft stabiel, assimileert heel goed met de huid en hydrateert de bovenste huidlagen uitstekend. Vertraagd de afgifte van talg en is hierdoor bijzonder geschikt voor de vette huid. Vanwege de verzachtende werking is deze olie in lage concentraties ook goed te gebruiken bij een droge en gevoelige huid.

K.P. Staat voor koude persing.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sjcosmetic/domains/sjcosmetics.com/public_html/includes/functions/sessions.php on line 141