Klant worden?
Inloggen
Uw Account
Contact
Over ons

Wij heten u van harte welkom op de site van SJ Cosmetics.

Wij bieden een compleet verrassend breed assortiment Schoonheidsverzorging- en Wellness producten waarvan de kwaliteit niet te wensen overlaat!

Specifiek voor de sauna en de beauty bieden we voor de Nederlandse en Belgische markt o.a. de lijn Sauna Jewels van SJ Cosmetics aan.

Deze professionele productlijnen van sauna- en wellness producten zijn reeds jaren een begrip op de Nederlandse en Belgische markt.

De sfeer van uw bedrijf is heel belangrijk omdat deze bepaald hoe de gasten zich voelen en het bepaald in grote mate de beleving die ze ervaren. Sfeer wordt door meerdere elementen bepaald, waarvan geur een wel degelijk groot element is. De geur in uw bedrijf is te veraangenamen door het gebruik van etherische oliën, natuur-identieke oliën en parfums. Er zit echter wel verschil in deze drie vormen van het veraangenamen van geuren. Etherische oliën hebben een verzachtende werking en bestrijden ziektekiemen terwijl natuur-identieke oliën en parfums alleen bedoeld zijn voor het veraangenamen van de lucht. Geef door middel van de juiste geur de indruk die u weer wilt geven aan uw gasten zodat ze de volgende keer weer terugkomen.

Op onze site vindt u alles over etherische oliën, opgietmiddelen, stoombadmilken, parfums, natuur identieke oliën, massageoliën enz.

Etherische oliën kunnen aan veel producten worden toegevoegd, hierdoor hebben we productgroepen die te combineren zijn met etherische oliën of het al bevatten. Daarnaast hebben we reinigingsmiddelen die uw wellness-centra goed schoon kunnen houden.

Ons bedrijf is in België gevestigd en wij hebben eveneens een groot aandeel op de Belgische markt.

Veel plezier met het bekijken van onze website en als er vragen zijn kunt u ons contacteren via telefoon, of e-mail. Deze gegevens zijn te vinden onder het kopje contact.

 

U bent altijd welkom bij SJ Cosmetics !

 

 

leverancier van:Sauna Vereniging BelgiŽ