Onze producten zijn:

  • 100% natuurlijk

  • kwalitatief

  • made in Belgium

Kwaliteit, keuze en luxe

SJ Cosmetics biedt etherische oliën, opgietmiddelen, stoombadmelken, parfums, natuur identieke oliën, massageoliën enz. Etherische oliën kunnen aan veel producten worden toegevoegd, hierdoor hebben we productgroepen die te combineren zijn met etherische oliën of het al bevatten. Daarnaast hebben we reinigingsmiddelen die uw wellness-centra goed schoon kunnen houden.

"Geef door middel van de juiste geur de indruk die u weer wilt geven aan uw gasten zodat ze de volgende keer weer terugkomen."

Ontdek onze categorieën

Etherische oliën

Etherische oliën 100% puur Wij zijn de specialist op het gebied van etherische oliën. De etherische oliën zijn 100% puur en van hoogwaardige kwaliteit waardoor u slechts enkele druppels hoeft te gebruiken. Omdat deze oliën alle natuurlijke eigenschappen bezitten mogen ze nooit puur op de huid gebruikt worden. Verdun de olie altijd.

Kruidenbad & aroma

Wij bieden u een ruime keuze aan olie en kruidenbaden. Elk met zijn eigen geur, kleur en werking. Geschikt voor de geurbaden in diverse geuren verkrijgbaar. Elk met zijn eigen geur, kleur en werking.  Voor doseer systeem ook kleurloos leverbaar (zie Bad kruiden extra). Voor vragen neem contact op. Onze whirlpoolaroma's zijn zeer sterk geconcentreerd, 30 ml per 100 liter badwater is voldoende. Whirlpoolaroma's zijn geschikt voor bubbelbaden, whirlpoolbaden, spabaden en hottubs. De aroma's beïnvloeden de pH waarde van het water niet, tasten de leidingen niet aan.

Opgietmiddelen

Opgietmiddelen, opgietconcentraat, opgietingen, worden gebruikt in sauna cabines. Het wordt verdund met water op de saunakachel geschept en vult de cabine met de geur van uw keuze. Het opgietmiddel moet verdund worden met water en mag nooit puur op de kachel geschept worden. Verdunnen naar eigen behoefte, maar maximaal 5 ml op 1 liter water. Onze opgietproducten zijn vrij van kleurstoffen.

"Wij streven ernaar om van elke wellness een sfeervolle ontspannen ruimte te maken voor iedereen die voor zichzelf en zijn lichaam wil zorgen."

Voordelig inkopen

Snelle levering

Breed assortiment

Beste kwaliteit