Klant worden?
Inloggen
Uw Account
Contact
Massage Basisolie Plantaardig

attentie lees onze verzendkosteninformatie hoger gewicht!!

Wij raden aan om gebruik te maken van plantaardige oliën voor maximaal profijt bij massages. Geneeskrachtige oliën worden gebruikt om ziekten te genezen die worden veroorzaakt door een verkeerd gebruik van uw lichaam. Ook worden ze gebruikt voor verschillende huidziekten.

Het gebruik van plantaardigeolie betekent voeding voor de huid, want in oliën zitten geneeskrachtige stoffen die worden opgenomen via de poriën. De poriën zijn verbonden met het zenuwstelsel dat door de olie versterkt wordt. Olie voorkomt uitdroging van de huid, maakt haar soepel, voorkomt wrijving, verspreidt warmte gelijkmatig over het lichaam en voorziet de huid van een gelijkmatige glans. 

Olie aanbrengen op de navel voor het slapen gaan helpt uitdroging van het hele lichaam te voorkomen. Wanneer men olie aanbrengt op de plaats waar de ruggengraat en de schedel bij elkaar komen, heeft dat een kalmerende uitwerking op het zenuwstelsel.

Wanneer u etherische olie toe wilt voegen aan een basis olie hanteer dan altijd 3ml.tot  5ml.(max.)op een liter of 2,5 ml. op een halve liter enz.

Verkrijgbare verpakkingen: 100 ml.  1 liter fles, 5 liter can en 10 liter can.

Voor aftapkranen, dopsleutels en doseerpompen voor 5 en 10 liter Can zie: SAUNA-ACCESOIRES


Abrikozenpit olie
Abrikozenpit olie
Argan olie (Argania Spinosa)
Argan olie (Argania Spinosa)
Druivenpit olie
Druivenpit olie
Jojoba olie
Jojoba olie
Sesam olie
Sesam olie
Zoete amandelolie
Zoete amandelolie

leverancier van:Sauna Vereniging BelgiŽ