Marjolein olie

Marjolein olie is een lichtgele of amberkleurige niet-viskeuze vloeistof met een warme, houtige, pikant-kamferachtige geur. Het bestrijdt nerveuze spanningen en stress, helpt bij verdrietverwerking, geeft rust en kracht. Marjolein werd door de oude Grieken gebruikt in hun geuren, cosmetica en medicijnen. Het is een veelzijdig kruid dat een kalmerende, versterkende en verwarmende werking heeft. Te combineren met lavendel, rozemarijn, bergamot, kamille, cypres en eucalyptus.

Onze etherische oliën zijn 100% puur waardoor je er slechts enkele hoeft te gebruiken. Omdat deze oliën alle natuurlijke eigenschappen bezitten mogen ze nooit puur op de huid gebruikt worden.

In de sauna 5 tot 10 druppels toevoegen aan het water in het saunakuipje en vervolgens op de oven.

GERELATEERDE PRODUCTEN