Groothandel in wellnessproducten en schoonheidsverzorging

Wij bieden een compleet verrassend breed assortiment schoonheidsverzorging- en wellness producten! De woorden relax & enjoy staan hierbij centraal. Maak je gasten gelukkig met het SJ Cosmetics aanbod aan producten voor geur, welzijn en sfeer in een gezonde omgeving. Wij helpen je graag verder!

"Geef door middel van de juiste geur de indruk die u weer wilt geven aan uw gasten zodat ze de volgende keer weer terugkomen."

Koppel de juiste geuren aan jouw wellness

De sfeer van uw bedrijf is heel belangrijk omdat deze bepaald hoe de gasten zich voelen en het bepaald in grote mate de beleving die ze ervaren. Sfeer wordt door meerdere elementen bepaald, waarvan geur een wel degelijk groot element is. De geur in uw bedrijf is te veraangenamen door het gebruik van etherische oliën, natuur-identieke oliën en parfums.

 

Er zit echter wel verschil in deze drie vormen van het veraangenamen van geuren. Etherische oliën hebben een verzachtende werking en bestrijden ziektekiemen terwijl natuur-identieke oliën en parfums alleen bedoeld zijn voor het veraangenamen van de lucht. Geef door middel van de juiste geur de indruk die u weer wilt geven aan uw gasten zodat ze de volgende keer weer terugkomen.

Uitgebreid gamma kwaliteitsproducten

Op onze site vind je alles over etherische oliën, opgietmiddelen, stoombadmilken, parfums, natuur identieke oliën, massageoliën enz. Etherische oliën kunnen aan veel producten worden toegevoegd, hierdoor hebben we productgroepen die te combineren zijn met etherische oliën of het al bevatten. Daarnaast hebben we reinigingsmiddelen die uw wellness-centra goed schoon kunnen houden. Ons bedrijf is in België gevestigd en wij hebben eveneens een groot aandeel op de Belgische markt.

sj_banner_verticaal_683x1024